Despre Noi

O viață plină de grijă și respect pentru fiecare etapă a senioratului
8,245

PACIENȚI SERVIȚI

19

ANI VECHIME

60

PERSONAL

4500

VIZITE OFERITE

Geronto Life Med

Vă invităm cu căldură să deveniți parte din comunitatea Geronto Life Med!
Bine ați venit la Geronto Life Med – un loc în care inima și îngrijirea se întâlnesc pentru a crea un cămin plin de dragoste și devotament pentru seniorii noștri dragi.
Situat în inima vibrantă a Bucureștiului, căminul Geronto Life Med nu este doar un centru specializat în îngrijirea personalizată a vârstnicilor, ci și un loc în care fiecare bătrân este primit cu respect și tratat cu profesionalism.

Înființat în 2005 de doamna doctor Maria Diaconescu, Geronto Life Med a devenit un pionier în domeniul serviciilor private de îngrijire a vârstnicilor în România. Misiunea noastră este simplă, dar puternică: să creăm un mediu în care confortul și calitatea îngrijirii sunt priorități absolute. Fiecare vârstnic merită să trăiască o viață demnă și respectuoasă, iar noi promovăm acest concept cu pasiune în cele două centre situate în București.

Echipa noastră multidisciplinară este formată din medici specializați, asistenți medicali și personal calificat în serviciile de geriatrie și gerontologie, recuperare medicală și îngrijiri paliative pentru vârstnici. Acești profesioniști lucrează cu devotament pentru a oferi îngrijire excepțională, respectând cele mai înalte standarde europene și adoptând mereu o abordare plină de compasiune și empatie.

Suntem mai mult decât o cămin sau un centru de reabilitare medicală. Suntem o familie iubitoare care se asigură că fiecare pacient primește îngrijirea și afecțiunea de care are nevoie. Ne mândrim cu cele trei clădiri moderne amplasate în zone liniștite ale capitalei, unde seniorii se pot bucura de cea mai bună îngrijire și sprijin. Aici, fiecare rezident este tratat cu demnitate și respect, pentru că fiecare rezident este cu adevărat parte din familia noastră extinsă.

Serviciile medicale puse la dispoziție sunt de cea mai înaltă calitate, iar personalul nostru este disponibil non-stop pentru a răspunde nevoilor medicale ale fiecărui pacient. De la servicii geriatrie și gerontologie, până la neurologie, ortopedie, psihiatrie, medicină internă, medicina de familie, reabilitare medicală, terapie fizică și analize de laborator, suntem aici pentru a oferi îngrijire complet personalizată.

Oferim cazare conform standardelor unui hotel de 4 stele, în camere spațioase cu băi individuale. Fiecare cameră este echipată cu paturi medicale automate, noptiere cu funcționalități medicale, televizor LED, aer condiționat, serviciu de televiziune prin cablu, frigider, conexiune WI-FI și buton/stație de apel wireless pentru accesul la personalul medical, disponibil non-stop.

Suntem mai mult decât o clinică – suntem un refugiu plin de speranță, confort și grijă. Fiecare zi aduce bucurie și oportunitatea de a prețui viața și povestea fiecărui pacient. La noi, fiecare senior se simte acasă, înconjurat de dragoste și afecțiune.

Pentru a vă convinge de calitatea serviciilor oferite în căminele de bătrâni GLM vă invităm să ne faceți o vizită și să deveniți parte din comunitatea Geronto Life Med!

Ce spun pacienții noștri

Alătură-te Echipei Geronto Life Med

La Geronto Life Med, avem o viziune comună de a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate, cu empatie și profesionalism. Căutăm persoane talentate și motivate să se alăture echipei noastre, să contribuie la îmbunătățirea vieții rezidenților noștri și să crească alături de noi în acest domeniu important al îngrijirii medicale
LUCREAZĂ CU NOI

Geronto Life Med

Înțelegem perfect că este o decizie dificilă să alegi căminul potrivit pentru cei dragi, mai ales atunci când vine vorba despre îngrijirea persoanelor vârstnice. Dar când vine vorba despre Geronto Med Life, alegerea este mai mult decât simplă - este umană, plină de căldură și îngrijire autentică.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram