La Geronto Life Med, respectul pentru intimitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale constituie o prioritate esențială în cadrul angajamentului nostru profesional.

Această politică detaliază modalitățile prin care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale clienților și vizitatorilor noștri, conform cu cele mai înalte standarde de confidențialitate și conformitate legală.

Definiția Datelor cu Caracter Personal

Sub denumirea de „date cu caracter personal”, înțelegem orice informații care vă identifică direct sau indirect ca persoană fizică.

Aceasta poate include, dar nu se limitează la, nume, adresă, număr de telefon, adresa de email, precum și orice alte date care, combinate, pot duce la identificarea dumneavoastră.

Politica de confidențialitate: Colectarea și Utilizarea Datelor Personale

Geronto Life Med colectează date personale în scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite, de a răspunde solicitărilor și întrebărilor dumneavoastră și de a vă oferi informații relevante despre serviciile noastre.

Datele pot fi colectate direct de la dumneavoastră, prin intermediul formularelor de contact de pe site-ul nostru, sau indirect, prin tehnologii cum ar fi cookie-uri, care ne ajută să înțelegem cum interacționați cu site-ul nostru.

Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor personale colectate, implementând măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizată a informațiilor dumneavoastră.

Drepturile Dumneavoastră

Conform legislației în vigoare privind protecția datelor, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră personale colectate de Geronto Life Med.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor și de a solicita portabilitatea acestora.

Politica de confidențialitate: Partajarea Datelor cu Terte Părți

Geronto Life Med nu va partaja datele dumneavoastră personale cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul explicit al dumneavoastră.

Datele pot fi împărtășite cu furnizori de servicii care acționează în numele nostru, în scopuri legate strict de oferirea serviciilor noastre, și numai sub garanția respectării confidențialității de către aceștia.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Geronto Life Med își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate pentru a reflecta schimbări în practicile noastre de prelucrare a datelor sau schimbări în legislația aplicabilă. Orice modificări vor fi comunicate prin actualizarea acestei pagini.

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email : contact@gerontolifemed.ro

Geronto Life Med

Înțelegem perfect că este o decizie dificilă să alegi căminul potrivit pentru cei dragi, mai ales atunci când vine vorba despre îngrijirea persoanelor vârstnice. Dar când vine vorba despre Geronto Med Life, alegerea este mai mult decât simplă - este umană, plină de căldură și îngrijire autentică.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram